Loftisolering i Silkeborg, Herning, Horsens, Viborg og omegn

Det er vigtigt, at have en god loftisolering. Isolering af loftet er en overkommelig opgave, når det gøres med papiruld. Jysk Tag & Isolering blæser papiruld ud på dit loft og på denne måde sikres en effektiv isolering, idet papirulden har den egenskab, at det når ud i alle hulrum og sprækker.

Loftisolering med papiruld sikrer en effektiv og miljøvenlig loftisolering. Vælger du at isolere loftet med papiruld, elimineres varmetabet og du undgår således at fyre for fuglene. Jysk Tag & Isolering vil med glæde udfylde hver en sprække og hulrum på dit loft med papirisolering i høj kvalitet – både i dit nybyggeri eller hvis der skal efterisoleres.

Stor besparelser med loftisolering

Hvis der er ca. 100mm isolering på et 120 kvm hus i forvejen og der blæses 200mm papiruld ind som, vil besparelsen typisk være omkring 3.000 kr. årligt.

Kontakt os omkring isolering af loft med papiruld

​Vil du sikre dig et godt indeklima og holde dit varmetab på et lavt niveau? Så kontakt os i dag på 30 40 40 37 eller info@jysktag.dk. Sammen finder vi den rigtige løsning til dit loft.​  Som energivejledere kan vi rådgive dig i det mest økonomiske og miljøvenlige valg. Vi tilbyder loftisolering i bl.a. Silkeborg, Herning, Horsens, Viborg og omegn.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os