Loftisolering i hele Jylland

Det er vigtigt, at have en god loftisolering. Isolering af loftet er en overkommelig opgave, når det gøres med papiruld eller træfibre. Jysk Tag & Isolering blæser papiruld ud på dit loft og på denne måde sikres en effektiv isolering. Det er fordi papirulden har den egenskab, at det når ud i alle hulrum og sprækker. Læs mere om papiruld og papiruldsisolering her. Du kan også læse mere om træfiberisolering her. Vi udfører ofte loftisolering i Herning, Horsens, Viborg, Silkeborg og omegn, men vi dækker hele Jylland.

Miljøvenlig loftisolering med papiruld

Loftisolering med papiruld sikrer en effektiv og miljøvenlig isolering. Vælger du at isolere loftet med papiruld, elimineres varmetabet og du undgår således at fyre for fuglene. Jysk Tag & Isolering vil med glæde udfylde hver en sprække og hulrum på dit loft med papirisolering i høj kvalitet. Uanset om det drejer sig om nybyggeri, eller hvis der skal efterisoleres.

Store besparelser med loftisolering

Foruden at være godt for miljøet kan der også være penge at hente med god isolering. Der er nemlig store besparelse forbundet med at nedsætte varmetab.

Hvis der er ca. 100mm isolering på et 120 kvm hus i forvejen og der blæses 200mm papiruld ind, så vil besparelsen typisk være omkring 3.000 kr. årligt.

Som du kan se på eksemplet her kan du skåne både miljøet og pengepungen, når du isolerer effektivt.

Som noget nyt tilbyder vi nu også træfiberisolering.

Kontakt os omkring isolering af loft i Silkeborg, Herning, Horsens, Viborg og resten af Jylland

​Vil du sikre dig et godt indeklima og holde dit varmetab på et lavt niveau? Så kontakt os i dag på 30 40 40 37 eller info@jysktag.dk. Sammen finder vi den rigtige løsning til dit loft.​  Som energivejledere kan vi rådgive dig i det mest økonomiske og miljøvenlige valg. Vi tilbyder loftisolering i blandt andet Silkeborg, Herning, Horsens, Viborg og omegn.

Få et helt uforpligtende tilbud

Du kan naturligvis altid få et helt uforpligtende tilbud på isolering af lige netop dit hus eller byggeprojekt. Benyt formularen her på siden, og så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Skal du have renoveret taget? Besøg vores dygtige partnere på Jysktag.dk

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os