Termografi i Silkeborg, Horsens, Herning, Viborg og omegn

Vi tilbyder termografisk fotografering af dit hus

Med et termografi kan man afsløre de kuldebroer, utætheder og det varmespild, som der måtte være i dit hus.​

Viser en termografisk fotografering et varmespild ud over det sædvanlige, bør du overveje en efterisolering med papiruld. Det sikrer en effektiv isolering af dit hus. Et termografi kan vise vejen til den rette husisolering. Uanset om det er loftet eller hulmuren, som trænger til en kærlig hånd.

Termografi afslører alt

Termografisk fotografering kan f.eks. afsløre om der er kuldebroer i konstruktionen, mangelfuld isolering, utætheder i konstruktionen og meget mere.

Med termografi kan Jysk Tag & Isolering vurdere, om der er brug for at efterisolere dit hus. Er dette tilfældet, anbefaler Jysk Tag & Isolering papiruld, som er et granulat, der har den egenskab, at det når ud i alle sprækker og hulrum i husets konstruktioner.

Kontakt os og få et godt tilbud

Kontakt gerne Jysk Tag og Isolering ApS i dag og høre mere om termografi på 30 40 40 37 eller info@jysktag.dk. Vi er klar til at vejlede dig og give et uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder termografisk fotografering i bl.a. Silkeborg, Herning, Viborg, Horsens, Karup og Aarhus. Som energivejledere kan vi rådgive dig om de bedste isoleringsløsning, som kan skåne miljøet og spare dig penge.

Søger du tagrenovering? Besøg vores partnere hos Jysktag.dk!

Tiptopalgeservice.dk kan hjælpe dig med algebehandling og facaderens.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os