Papirisolering i Silkeborg, Herning, Horsens, Viborg og omegn

Papirisolering er et granuleret isoleringsmateriale, behandlet så det er modstandsdygtigt overfor råd, svamp, brand og skadedyr. Jysk Tag og Isolering udfører papirisolering nær Viborg, Herning, Horsens og Silkeborg, men vi udfører også isolering for private og erhverv i det meste af Jylland.

Det er baseret på miljøvenligt genbrugspapir, med fantastiske isoleringsegenskaber og til den helt rigtige pris. Genbrugsaviser har for eksempel rigtig gode isoleringsegenskaber, der lever op til de lovmæssige krav om isoleringsmateriale. Gamle aviser er isoleringsmateriale, der er nemt og hurtigt at bruge, CO2-neutralt – og billigt!

Fordelene ved papirisolering

Der er mange grunde til at vælge papir til din isoleringsløsning. Forud at være et miljøvenligt og CO-neutralt valg, er det også en billig løsning med en række fordele. Papirisolering er nemlig en brandsikker isoleringstype. Testforsøg viser her, at isolering med papir er mere brandsikkert end de ellers almindelige isoleringstyper som mineraluld og polystyren. Læs også mere om papiruld her. Hvornår og hvorfor bør du vælge isolering med papir? Det vil vi forsøge at besvare nedenfor.

Vælg denne type isolering fordi det:

  • Yder en højeffektiv isolering
  • Giver permanent brandmodstandsdygtighed
  • Sparer dig for både tid og penge
  • Reducerer støjgener fra andre lokaler
  • Er modstandsdygtigt over for fugt
  • Forbedrer indeklimaet og den daglige komfort
  • Er miljø- og energirigtig isolering​​

Kontakt os og få et godt tilbud på isolering med papir

Det er både billigt, effektivt og bæredygtigt. Så kontakt os idag på 30 40 40 37 eller info@jysktag.dk, hvis du ønsker at høre nærmere eller vil have et godt tilbud. Det er naturligvis helt uforpligtende at få et tilbud på lige netop din opgave. Med base i Engesvang kører vi ofte i byer som Silkeborg, Herning, Horsens og Viborg, men vi dækker det meste af Jylland.

Vi er energivejledere, og vi vil gerne rådgive dig i dit valg af isolering til huset. Vi samarbejder også med Jysk Tag.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os