Træfiberisolering

Taler man om at bygge sundt og åndbart byggeri , vil Thermocels FSC certificerede træfiberisolering være det rette valg. Hvad angår DGNB, ligger vi højt med point da det er ren lys grantræ og hvor der ikke tilsættes giftstoffer.

Vil i have førertrøjen på i den grønne omstilling, og tilbyde familier at flytte ind i et sundt og åndbart hus, hvor der er taget hensyn til indeklima -trivsel og sundhed og hvor der er fokus på Co2 reduktion?, Så står vi stærkest sammen i kampen om Co2 reduktion og bedre bæredygtigt isolering af vores bygninger.

Bæredygtig bygge materiale vokser og vokser – At bygge bæredygtig er også at vælge de rigtige materialer. FSC® certificeret træ og Træfiberisolering er vejen frem.

Jeg vil gerne præsentere jer for vores produkter, Thermocell FSC®CO13321 certificeret Træfiberisolering for indblæsning og FeelingWood ® i ark/bats. Begge typer kan indgå i mange projekter såsom nybygning, udvidelse, ombygning , renovering af skoler, fritidshjem og daginstitutioner. Dertil har vi Isocell fiberarmeret papir Øko dampbremser og Airstop tape samt Gutex® undertag, vindspærre + meget andet.

Vi er en dansk / nordjysk virksomhed beliggende i Karby på Mors, den eneste producent i Europa som fremstiller FSC® certificeret isoleringsmateriale. Vi ved der er meget konservatisme i byggeriet – vi har kæmpet mod det i mange år og gør det stadig, men vi er optimistiske for vi har et rigtig godt færdigudviklet produkt som samfundsmæssigt giver store besparelser på drift af ejendomme/huse, store reduktioner af Co2 udledning, mindre brug af fossile brændsel, bedre energimærkninger af boliger. Der findes ikke bedre.

Byg verden bedre og grønnere

Byg med diffusionsåbne materialer

Gå i kamp med Co2 reduktion. Byg med træ, isoler med træ.

Et godt indeklima giver bedre produktivitet. I hjemmet, på arbejdspladsen og i alle vore skoler burde det være et must for vores ve og vel, vi får mere energi og større motivation.

Et godt indeklima er afgørende for menneskers trivsel og sundhed. Det giver værdi og livskvalitet for den enkelte, men det giver faktisk også bygningen værdi.

– Ofte er der mest fokus på anlægsbudgettet. Det skal vi da have ændret, fordi driftsbudgettet vejer tungest på den lange bane- og med Thermocell FSC® C013321 certificeret Træfiberisolering ligger der store besparelser på budgettet, samtidig med meget mindre udledning af Co2.

Vælg Thermocell FSC® C013321 certificeret Træfiberisolering, ved nybyggeri, ved energirenovering, ved efterisolering, i bevaringsværdige bygninger, sommerhuse – det er samfundsmæssig og samfunds økonomisk et godt tiltag.

At efterisolere huse/bygninger med FSC certificeret Træfiberisolering kan give boligejerne pengene tilbage 2 – 3 gange. En forbedret klasse i energimærkning giver ca. 50.000 kr. i bedre pris – mange parcelhuse med energimærke E kan typisk rykkes to klasser op til C.

Materialer er ren nyskovet gran fra Nordsvensk FSC® kontrolleret skovbrug. Afbarket og defibreres på fabrik I Sverige. Højt indhold af lignin – træets egen imprægnering . Materialet er klinisk ren og anvendes også for fremstilling af børnebleer, bind m.m.

Vi binder 38,1 kg Co2 pr produceret m3 træfiberisolerings materiale, og vi forbruger kun 3,22 MJ/kg isolering = 13,46 KCAL pr kg produceret Træfiberisolering.

Thermocell FSC® Træfiberisolering støver ikke, og holder sin lagtykkelse når det er blæst ind

– løsuld kan ikke brænde har Brand klasse Ds2-d0 — FeelingWood i måtter har brandklasse E

Thermocell Træfiber har lambda 0,037

Hvorfor Thermocell?

Isoleringsevne blandt markedets bedste • -Behageligt at røre ved og arbejde med • -Varmt om vinteren / koldt om sommeren • -Fugtregulerende • -God lydisolering • -Lang levetid • -100 % indholdsdeklareret • -FSC certificeret og CE mærket • -Reducerer Co2 • -Resistens mod biologisk nedbrydning som konstruktionstræ

Vedhæfter er en film fra Åbningen af det biologiske hus i Middelfart detbiologiskehus.dk som er isoleret 100 % med Thermocell FSC® certificeret Træfiberisolering. Her kan man se en af vores kunder demonstrere brand værdien af træfiber.

Vi henviser til kompetente isolatører for indblæsning af Thermocell Træfiberisolering, som giver garanti for udført arbejde.

I er meget velkomment til at kontakte os for yderligere oplysning og vi kigger gerne forbi med prøver af både løsuld og FeelingWood i måtter

Se igangværende og færdigt arbejde af loftrum isoleret med 250 mm. Thermocell træfiberisolering

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os