Hulmursisolering i Silkeborg, Horsens, Herning, Viborg og omegn

Vi dækker hele Jylland!

Hvad enten du skal bygge nyt hus eller blot efterisolere, så er hulmursisolering en god ide. Fra vores base i Engesvang, i Midtjylland udfører vi ofte hulmursisolering i Herning, Horsens, Silkeborg og Viborg. Vi dækker dog det meste af Jylland, så kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Nu bruger vi ikke længere papiruld til hulmure, men Knauf glasuld Supafil 34 eller EPS kugler (grafitbehandlede). Vi bruger disse materialer fordi det er uorganiske materialer, som ikke kan optage fugt, men som har en meget høj isolerings-evne.

Hvordan hulmursisolerer man?

Førhen tog man hele sten ud af muren for at blæse isoleringen ind i muren, i dag kan det lade sig gøre ved at bore et 22 mm hul i fugen. På den måde bliver det mindre synligt at der er fortaget isolering af hulmuren.

Tilskud til hulmursisolering

Det er i dag muligt at få tilskud til at hulmursisolere. Igennem Energi Midt kan man få tilskud på den isolering man får lavet pr kvm, men tilskuddet afhænger af hvad man fyrer med.

Besparelse ved hulmursisolering

Man kan spare mange penge på varmeregningen ved at hulmursisolere.

Pris eksempel

120 kvm parcelhus som hulmursisoleres kan udføres til en pris af ca. 10.000,- .

Hulmursisolering klares for 110,- kr. kvadratmeter mur inkl. moms

Der gives rabat ved større opgaver!

Hulmurisolering af bolig

Hvis vi går ud for en bolig på 120 kvm, vil den årlige besparelse på hulmurisolering være 3.000 til 5.000 kr. årligt.

Se også loftisolering

Vi dækker derfor det meste af Jylland med efterisolering.
Det er både billigt, effektivt og bæredygtigt. Kontakt Jysk Tag & Isolering, hvis du ønsker nærmere information.​

Kontakt os omkring hulmursisolering

Det er både billigt, effektivt og bæredygtigt. Kontakt Jysk Tag & Isolering, hvis du ønsker nærmere information om hulmursisolering og efterisolering. Ring på 30 40 40 37 eller skriv til info@jysktag.dk. Vi giver et godt tilbud på opgaven.

Vi har hjemme i Engesvang, i Midtjylland. Vi udfører ofte hulmursisolering i bl.a. Silkeborg, Herning, Horsens & Viborg, men vi dækker det meste af Jylland.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os