Papiruld i Silkeborg, Herning, Horsens, Viborg og omegn

Isolering med papiruld, som har været anvendt i USA i godt 150 år, blev introduceret for danskerne for snart 35 år siden. Papiruldsisolering er nu kendt som et miljøvenligt, billigt og effektivt isoleringsmateriale. Hos Jysk Tag & Isolering står vi klar til at hjælpe dig med at anvende i din bolig. Vi udfører bl.a. papiruldsisolering i områderne omkring Herning, Horsens, Silkeborg og Viborg. Vi kan dog hjælpe private og erhverv med papiruld i det meste af Jylland, så tøv ikke med at kontakte os for at høre mere.

Hvordan fungerer papiruldsisolering? Indblæsning af papiruld

Papirulden blæses ind, hvor det er nødvendigt. Det giver en effektiv isolering, fordi papirulden lægger sig tæt omkring f.eks. rør og installationer. Blæseteknikken gør det desuden muligt at udfylde de snævre hulrum samt komme frem til steder, hvor almindelige isoleringsmåtter ikke kan komme frem.​ Det er desuden yderst velegnet til loftisolering og isolering ved etageadskillelse.

Undgå kuldebroer med papiruld

Med papiruldsisolering opstår der ingen af de såkaldte ‘kuldebroer’. Det skyldes, at papirulden blæses ind i lukkede konstruktioner så som skråvægge eller hulmure. Papiruld har desuden den egenskab, at det hverken klør eller kradser. Der forekommer ingen irritation i hud eller øjne, hvilket ofte er tilfældet ved mineraluld eller glasuld. Du kan læse meget mere om Knauf glasuld her.

Få et tilbud på papiruldsisolering

Vil du vide mere om papiruldsisolering og dens egenskaber? Ring til os på 30 40 40 37. Du kan også sende en mail på info@jysktag.dk eller via vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål.​ Vi udfører blandt andet isolering med papiruld i Silkeborg, Horsens, Herning og Viborg. Vi dækker dog det meste af Jylland, så du kan altid ringe eller skrive til os og få et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave. Vi står klar til at give dig kyndig vejledning i dit isoleringsvalg.

Står du over for en større renovering af hjemmet, hvor taget også skal plejes? Besøg også vores partnere Jysk Tag på jysktag.dk.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os