Energivejledning i Silkeborg, Herning, Viborg og Horsens

Brug for energivejledning?

Savner du overblik over mulighederne? Kan du svare ja til dette spørgsmål, så står vi klar med en kompetent energivejledning.

Ejer du en mindre bygning eller bolig, der skal renoveres, eller synes du energiregningen er for høj, er det en god idé at starte med at kontakte en energivejleder og få den rette energivejledning. En energivejleder er en håndværker, som ud over at kunne udføre sit eget byggetekniske område, er i stand til at give en vurdering af bygningen som helhed: Hvor skal der sættes ind for at spare på energien? Vores energivejleder kan give dig svaret med energivejledning!​

Overblik over fordele og ulemper med energivejledning

Energivejlederen kan give dig et godt overblik over, hvilke fordele f.eks. en kedeludskiftning, solvarmeinstallation, en vinduesudskiftning eller efterisolering giver.

Jysk Tag & Isolering kan fortælle om, hvilket tiltag der vil gøre mest for din varmeøkonomi – og i hvilken rækkefølge besparelsestiltagene foretages bedst. Skal man f.eks. udskifte kedlen, før man hulmursisolerer?

Vil evt. trækproblemer forsvinde, hvis der installeres gulvvarme – eller kommer trækken fra et dårligt isoleret vinduesparti?

Download eksempler på sammenhængende renoveringsløsninger på tværs af fag – Klik her

Kontakt os og hør mere om energivejledning

Der er store besparelser at hente med den rette energivejledning. Så kontakt os idag på 30 40 40 37 eller info@jysktag.dk.

Vi hjælper kunder i bl.a. Silkeborg, Herning, Nørre-Snede, Viborg, Horsens, Karup og Aarhus.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os