Energivejledning i Silkeborg, Herning, Viborg og Horsens

Brug for energivejledning?

Savner du overblik over mulighederne? Kan du svare ja til dette spørgsmål, så står vi klar med en kompetent energivejledning omkring Silkeborg, Horsens, Herning og Viborg. Jysk Tag og Isolering er placeret i Engesvang – vi kan dog hjælpe i hele Jylland.

Ejer du en mindre bygning eller bolig, der skal renoveres, eller synes du energiregningen er for høj, er det en god idé at starte med at kontakte en energivejleder og få den rette vejledning. En energivejleder er en håndværker, som ud over at kunne udføre sit eget byggetekniske område, er i stand til at give en vurdering af bygningen som helhed: Hvor skal der sættes ind for at spare på energien? Vores energivejleder kan give dig svaret med energivejledning!​

Overblik over fordele og ulemper med energivejledning

Energivejlederen kan give dig et godt overblik over, hvilke fordele f.eks. en kedeludskiftning, solvarmeinstallation, en vinduesudskiftning eller efterisolering giver.

Jysk Tag & Isolering kan fortælle om, hvilket tiltag der vil gøre mest for din varmeøkonomi – og i hvilken rækkefølge besparelsestiltagene foretages bedst. Skal man f.eks. udskifte kedlen, før man hulmursisolerer?

Vil evt. trækproblemer forsvinde, hvis der installeres gulvvarme – eller kommer trækken fra et dårligt isoleret vinduesparti?

Download eksempler på sammenhængende renoveringsløsninger på tværs af fag – Klik her

Kontakt vores energivejleder

Der er store besparelser at hente med den rette energivejledning. Så kontakt os i dag på 30 40 40 37 eller info@jysktag.dk. Vi tager en uforpligtende samtale om din opgave, så du kan få den bedste vejledning.

Vi dækker store dele af Jylland og hjælper bl.a. kunder i Silkeborg, Herning, Nørre-Snede, Viborg, Horsens, Karup og Aarhus. Uanset hvor du bor, er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os