Skab et behageligt miljø

SUPAFIL FRAME fra Knauf Insulation, er et specialudviklet glasuldsprodukter med høj varmevirkning og lave montageudgifter.

SUPAFIL FRAME systemet sikrer individuelt tilpasning og en ensartet varme- og lydisolering overalt i din bolig. Produktet kan anvendes til isolering af mange forskellige steder, for eksempel i vægge, tage, etageadskillelser og åbne loftsrum.

Lave varmeudgifter kan øge din boligs markedsværdi

Dokumenteret anvendelse af SUPAFIL FRAME bekræfter, at der er truffet energibesparende foranstaltninger, som er en fordel ved fremtidige energideklarationer.

Lavere energiudgifter

​Isolering med SUPAFIL FRAME gør det muligt at reducere varmeudgifterne fra dag ét.

I ældre, mindre energieffektive boliger er det ikke ualmindeligt med en loftisolering på kun 15-20 cm. Den optimale tykkelse på loftisolering er 50 cm.

Hvis isoleringens tykkelse øges fra 20 cm. til 50 cm., kan varmetabet gennem taget reduceres betydeligt.

Hurtig og renlig montering

Det er omkostningseffektivt forholdsvis enkelt, renligt og kosteffektivt at montere ekstra isolering på loftet, og det er noget af det første, du bør foretage dig for at reducere energitabet i dit hus.

SUPAFIL FRAME

Når det drejer sig om SUPAFIL FRAME er der ingen sammelingning.

I SUPAFILL FRAME er ikke tilsat brandhæmmere, klæbere eller blæsemidler, der kan være i fare for indeluftkvaliteten (IAQ) i boligen, og er tilkendt det højest muligt Eurofins guld certifikat for indeluft komfort.

SUPAFIL FRAME kræver ingen vedligeholdelse; det er lydabsorberende og derfor støjdæmpende, har den højest mulige brandklassifikation – Euroclass A1 – og er en af de mest miljøvenlige løsninger, der fås, da det fremstilles af 80% genbrugsglas.

SUPAFIL FRAME byder på mange fordele:

  • Hurtig montage – minimal forstyrrelse for beboerne.
  • Renlig montage – montagen er en tør proces, som giver minimalt affald, der skal fjernes.
  • Bæredygtigt – et af de mest miljøvenlige isoleringsmaterialer, der anvendes 80% genbrugsglas til fremstillingen, og fordi det monteres så godt som uden spild.
  • Omkostningseffektivt – energibesparelser kan opnås hurtigere end med andre løsninger.
  • Ubrændbart – SUPAFIL FRAME har den højest muligt brandklassifikation, Euroclass A1.

Hent Eurofins Certifikat for SUPAFIL FRAME her.​
Hent appendix for SUPAFIL Blowing Wool her.
Hent oversigtsrapport fra Knauf Insulation her.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os